Att våga kliva,

rakt ut,

utan att veta...

 

Så fast förvissad!

 

Att veta vikten av

att följa sin känsla.

 

Det finns en platå,

det gäller bara

att ha tilliten

till det!

//Mia

 

 

 

 

 

 

 

Lev din dröm!

 

Livet är som en resa och det tar oss med på vägar vi aldrig trott oss om att vandra. Det är som en berg- och dalbana, med såväl uppåt som nedåtgående. Ibland kämpar det på uppför och efter mycket slit så får vi uppleva den där hissnande känslan när det bär iväg. Ibland känns det till och med lite skrämmande innan det saktar ner och vi tycker oss ha kontroll igen, innan vi får fast mark under fötterna.

 

Det var lite så det kändes när jag öppnade affären Änglarum. En dröm jag närt i många år och till slut kände jag bara att nu var det dags. Våga ta klivet för att kunna lyckas. Jag klev verkligen rakt ut, och tack och lov så var det en liten, liten platå där som jag kunde landa på. Under de fyra åren som jag hade butiken växte denna platå i takt med att jag fullföljde mina drömmar. Det kändes som jag stod stadigare och tryggare där ute i den nya världen som faktiskt öppnade sig för mig då. Tänk att få omge sig med vackra saker, att få skapa och vara kreativ och inte att förglömma - dessa underbara möten med kunderna.

 

Dock kom jag till en punkt i livet när jag insåg att det var svårt för mig att hinna med allt jag ville göra. Det var dags för mig att välja - butiken eller skapandet - och att göra detta medan glädjen ännu fanns kvar. Så, efter fyra fantastiska, händelserika och oerhört lärorika år sålde jag butiken för att kunna fortsätta att leva min livsdröm. Att designa, skapa och skriva.

 

När jag får vara kreativ känner jag mig hel, själen är i harmoni och det liksom bubblar i kroppen. Tror det är så viktigt att vi var och en hittar just det där som får själen att blomstra, det där som gör att det känns som om det är sockerdricka i blodet. Det hittar vi i takt med att vi ger oss själva utrymme. När vi tar oss tid att lyssna inåt, vad hjärtat säger, och faktiskt koppla bort hjärnan för en stund. När vi tillåter oss att drömma, för jag tror att drömmarna och glädjen ger oss bränslet till att kunna ta oss fram på resan mot våra mål.

 

Ödmjukt blickar jag mot framtiden och önskar er allt gott i livet.

 

Mia

 

Känslans väg - Mia Karlsson © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.kanslansvag.se

 rummetforvalbefinnande.blogspot.com